Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Αν σήμερα ήμουν ενεργός πολιτικός θα είχα αναστατώσει την Ελλάδα! Περιμένω το σάλπισμα!»

Τριάντα πέντε χρόνια δεν έχει χάσει ποτέ εκλογική αναμέτρηση ο κος Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ έχει εκλεγεί πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος, πρώτος Βουλευτής τρεις φορές, δύο φορές πρώτος Νομάρχης και μία φορά Περιφερειάρχης στο παρελθόν.

Ένιωσε την αγάπη της Χίου γιατί όπου και να βρίσκονταν τον αναγνώριζαν , τον χαιρετούσαν και τον αγκάλιαζαν μέχρι σημείου λατρείας!

Τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο ίδιος προς τους κατοίκους το Νησιού μα… λίγο περισσότερο προς τις Χιώτισσες που θεωρεί εκπληκτικές γυναίκες ,όμορφες , εκθαμβωτικές και ωραία θηλυκά.

Αυτά ανέφερε ο κος Ψωμιάδης στην εκπομπή “Επικαιρότητα και προεκτάσεις” με τον Γιάννη Μανωλάκη στον ΑΝΤ1 Αιγαίου  και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είμαι εκτός πολιτικής δέκα χρόνια επειδή με πέταξε έξω το σύστημα. Ενόχλησα τα μεγάλα αφεντικά, με έστειλαν επτά φορές στα δικαστήρια και τις επτά αθωώθηκα. Δεν έπρεπε να ακουστεί η φωνή του Ψωμιάδη για το Μακεδονικό, για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα.

Σήμερα αν ήμουν ενεργός θα είχα αναστατώσει την Ελλάδα, εγώ και ο Χριστόδουλος!

Δηλώνω αγωνιστής , δηλώνω παρών και περιμένω το σάλπισμα της Ελληνικής κοινωνίας και της  Λαϊκής Δεξιάς που πολύ σύντομα θα ακουστεί από τους ατόφιους της Νέας Δημοκρατίας, τους πραγματικούς γαλάζιους!

Ο μεγάλος μου έρωτας είναι η Αυτοδιοίκηση.

Ήμουν πολλά χρόνια Νομάρχης και Περιφερειάρχης και επιτελέσαμε ένα έργο που δεν θα το δει η Θεσσαλονίκη ούτε σε εκατό χρόνια. Όπως λέμε «Γκάλη δεν θα ξαναδεί η Ελλάδα» έτσι κι εμείς κάναμε ένα τεράστιο έργο που δύσκολα θα ξαναγίνει. Μας βοήθησαν οι κυβερνήσεις   του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν τεράστιοι πολιτικοί ακόμη κι αν έκαναν μεγάλα λάθη!

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος μας ανήκει αλλά το μεγαλύτερο μέρος θα το επωφεληθούν άλλοι γιατί δεν έχουμε ομόνοια. Οι πολιτικοί φαγώνονται μεταξύ τους .

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη  είναι από τις πιο άτυχες. Συνέβησαν πολλά και παρόλα αυτά κατάφερε αρκετά καλά να τα αντιμετωπίσει.

Σήμερα ο Έλληνας υποφέρει και δεν μπορεί να ζήσει με 700 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να γίνουν αυξήσεις μισθών.

Με την Τουρκία θεωρώ ότι μας οδηγούν στην Χάγη και νομίζω ότι  από εκεί θα βγούμε χαμένοι. Δεν φοβάμαι την Τουρκία με το Ερντογάν. Είμαστε πολύ συγγενικός λαός με τον τουρκικό και πρέπει να είμαστε αγαπημένοι. Έχουμε γεννηθεί για να αγαπάμε και όχι να μισούμε.

Δεν κατάλαβα γιατί γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία.

Κάποιοι «κονομάνε» πολλά από αυτό τον πόλεμο! Κάτι δεν μου αρέσει με αυτή την κατάσταση…!

Γνωρίζω τον κο Νότη Μηταράκη προσωπικά. Έχω καλή γνώμη για εκείνον ως άνθρωπο. Διαχειρίζεται μια δύσκολη κατάσταση αλλά με την μεταναστευτική πολιτική του διαφωνώ. Δεν θέλω να μένει κανένας από αυτούς εδώ στην Ελλάδα. Μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει ο κίνδυνος να αλλοιωθεί η Ιστορία μας , η κοινωνία μας, η θρησκεία μας.

Οι Έλληνες ποτέ δεν έχουν νικηθεί από εξωτερικό εχθρό παρά μόνο εκ των έσω από τους Εφιάλτες! Πάντα βρίσκεται κάποιος προδότης.

Και σήμερα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε.

Δεν έχουμε δημοκρατία. Πάνε στην Βουλή και ψηφίζουν ό,τι τους λέει ο Γραμματέας και  ότι τους λέει το κόμμα.

Είναι Δημοκρατία αυτό;

Στην «Φάρμα» έμαθα πολλά από την συναναστροφή μου με νέους ανθρώπους και το κυριότερο γνώρισα την μάνα Γη, αυτή που σαν Παναγιά θρέφει όλη την ανθρωπότητα.

Και φύτεψα και όργωσα και πότισα και έμαθα… Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που αποκόμισα από την συμμετοχή μου εκεί.

Κλείνοντας να πω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στην Ελλάδα είναι η υπογεννητικότητα. Κάθε μέρα γινόμαστε λιγότεροι. Πρέπει αυτό να αναστραφεί! Την  ευθύνη την έχουμε εμείς οι πολιτικοί. Φτιάξαμε ένα κόσμο αφιλόξενο για τους νέους μας. Τους καλώ να αγαπούν την Πατρίδα μας και να κάνουν οικογένεια.»

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.